Informació general

"La ruta romana", una de les principals novetats que ofereix el Patronat de Turisme

Per Redacció

Un moment d'una de les visites guiades davant del Mas d'en Bosch

Cada cop està més sol·licitat el servei de visites guiades concertades que ofereix el Patronat de Turisme de Cambrils. Aquestes visites es poden fer durant tots els mesos de l'any. Cadascuna d'elles s'adapta a les característiques del grup, en funció de l'edat dels participants, del motiu de la visita o, fins i tot, a les persones que pateixen discapacitats, en funció del seu grau i del seu tipus.

Avui divendres, Turisme de Cambrils acull la visita d'un grup de 85 alumnes que formen part del Casal d'estiu de l'Ajuntament de Vila-seca. S'han organitzat dos recorreguts guiats: el primer, per als nens d'entre primer i quart de primària, que els portarà al port i el segon, per als més grans, que és una ruta en bicicleta per Llevant.

Àmplia oferta

L'oferta que es fa des de Turisme de Cambrils és força àmplia, els qui ho desitgin poden triar entre: la Ruta Bicicleta Ponent o Llevant, la Ruta Nucli Antic, la Ruta Port, la Ruta dels sentits –pensada per a grups de persones amb algun tipus de discapacitat– i, la novetat d'enguany, la Ruta romana. Aquesta última és un recorregut amb el trenet turístic que mostra com eren i vivien els romans, porta als visitants al Museu Molí de les Tres Eres i al jaciment arqueològic de la Vil·la Romana de la Llosa.

Comenta aquest article