Esports

El Cambrils Club Natació qualla una excel·lent temporada i se situa com el millor club de Tarragona

Per Berta Ruiz



Imatge del nedador cambrilenc Yeray Agúndez, en un dels darrers campionats disputats
El Cambrils Club Natació ha tornat a quallar una excel·lent temporada enguany, i se situa com el millor club de la demarcació de Tarragona i el seu nedador Sergio Sánchez, com el millor nedador de Tarragona per segon any consecutiu.

Dos campions de Catalunya en la categoria benjamí

En les diferents categories, el Cambrils Club Natació ha rendit a un molt bon nivell, especialment en la categoria benjamí, que demostra tenir un excel·lent present i un futur molt prometedor. En la categoria benjamí, els campionats de Catalunya d'estiu 2008 es van disputar els passats 5 i 6 de juliol a la piscina Sant Jordi de Barcelona. La nedadora cambrilenca Noelia García va quedar campiona de Catalunya en els 400 metres lliures i va quedar sisena –obtenint un diploma– en la prova dels 100 metres papallona. El nedador Sergio Sánchez també va quedar campió de Catalunya en els 50 metres braça i tercer en els 200 metres estils.

Per altra banda, Pablo Gil va quedar sisè –obtenint un diploma– als 50 metres esquena i va ser setè –també amb diploma– als 50 metres papallona. Guillem Meymí va ser setè als 100 metres esquena; mentre que en les proves de relleus, els cambrilencs van ser cinquens en la prova dels 4x50 metres papallona; van ser setens a la prova d'esquena i van aconseguir la vuitena posició en els relleus de la prova de braça.

Un futur molt prometedor

En la categoria aleví, el club cambrilenc també ha obtingut uns resultats excel·lents. En aquesta categoria, els campionats de Catalunya d'estiu van disputar-se a les instal·lacions del Reus Ploms, els passats 18, 19 i 20 de juliol. En aquests hi van prendre part, el nedador cambrilenc Yeray Agúndez que va aconseguir la medalla de bronze en els 100 metres esquena i va ser quart –amb diploma– als 200 metres esquena. Isaac Muras també va ser setè –amb diploma– als 1.500 metres lliures.

Pel que fa a la categoria infantil, la competició va celebrar-se del 10 al 13 de juliol a les instal·lacions del CN Sabadell. En aquesta categoria, tots els nedadors cambrilencs que hi van prendre part van aconseguir col·locar-se entre els 20 millors de les respectives especialitats i també van aconseguir importants millores de temps personals.

Finalment, en la categoria júnior, els nedadors cambrilencs també van fer un excel·lent paper. La competició en aquest cas va disputar-se a la piscina Sant Jordi de Barcelona, entre els dies 24 i 27 de juliol. Ana Isabel Otero va ser setena –obtenint un diploma– en els 50 i els 100 metres esquena i va ser vuitena –amb diploma– als 200 metres esquena. Juan José Muñoz va ser novè als 400 metres estils i Cristina Baiges va ser setena –amb diploma– als 50 metres papallona.
En aquesta categoria la representació cambrilenca va ser de 14 nedadors. A nivell de puntuació final el Cambrils Club Natació va quedar 17è de Catalunya i primer de la demarcació de Tarragona.

Un dels millors equips de la demarcació

El Cambrils Club Natació compta actualment amb 55 socis, que a l'hora són esportistes. Després de 14 anys de la seva fundació, el 1994, el club cambrilenc ha esdevingut un dels millors equips de competició de la demarcació, amb nedadors que participen en competicions de lligues i rànquings regulars, en els diferents campionats de Catalunya i d'Espanya, aconseguint nombroses marques mínimes.

Comenta aquest article