Informació general

Se subvenciona amb més d'un milió d'euros la tercera fase del Parc del Pinaret

Per Anna Fargas

La tercera fase del Parc del Pinaret estarà ubicada entre la zona de pins i els dos nous camps de futbol de gespa artificial

S'ha adjudicat la subvenció per a la construcció de la tercera fase del Parc del Pinaret. Les subvencions atorgades provenen del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat i del programa d'Equilibri Territorial, tot i que tant la Diputació com la Generalitat van acordar sumar tots els diners i fer una convocatòria única. La subvenció total que s'ha concedit a l'Ajuntament de Cambrils és de 1.087.826,40 euros, 437.826,40 euros provinents del PAM, 420.000 euros atorgats pel PUOSC i 230.000 euros pel programa d'Equilibri Territorial.

La zona més esportiva del Parc del Pinaret

El projecte del Parc del Pinaret consta de tres fases, ja que tal i com va explicar Joan Mas –regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient– "el projecte és de gran envergadura, té 4 hectàrees i mitja i de moment es van realitzar les dues primeres per motius econòmics".

Les obres d'aquesta tercera fase s'iniciaran durant l'any 2009 ja que el projecte ja està aprovat. L'extensió que ocuparà la fase es troba entre la zona de pinars del Parc del Pinaret i els dos nous camps de futbol de gespa artificial. Aquesta, serà la zona més esportiva del Parc del Pinaret, ja que en ella s'hi trobaran pistes poliesportives, pistes de petanca, de bitlles, circuits per realitzar educació vial i més parcs infantils.

Comenta aquest article