Informació general

Les obres del CEIP Mas Clariana avancen a molt bon ritme

Per Redacció

Robert Benaiges i Salvador Matas, juntament amb d'altres tècnics, durant la visita a les obres

Les obres del CEIP Mas Clariana avancen a bon ritme. Així ho van comprovar l'alcalde de Cambrils, –Robert Benaiges– i el regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –Salvador Matas– després de visitar recentment les obres.

En el seu primer any de funcionament, hi hauran dues línies de cadascun dels cursos entre P3 i tercer de primària. Durant els propers cursos, es desplegaran tots els nivells, fins a sisè de primària. Fins ara, els alumnes del CEIP Mas Clariana han estat instal·lats en barracons situats just al costat d'on s'està construint el nou centre.

La novetat més destacada d'aquestes noves instal·lacions és que comptaran amb un sistema de recollida d'aigües pluvials que abastiran els sanitaris dels banys. A banda, les noves instal·lacions de l’escola es completaran amb d'altres dependències com el menjador, la biblioteca, una aula de desdoblament, l'aula d'atenció a la diversitat, la sala d’actes o el gimnàs. També acollirà l'Equip d'Assessorament Psicopedagògic (EAP) i el futur Centre de Recursos d'Àmbit Subcomarcal.

Comenta aquest article