Informació general

Els veïns critiquen la tardança en la recollida d'un matalàs llançat al carrer de les Creus

Per Berta Ruiz

El matalàs trencat ha estat al carrer des del divendres a la nit i fins ahir al migdia

Un matalàs abandonat al carrer de les Creus, just al costat de la cruïlla amb el carrer de Rovira, ha portat de corcoll als veïns. Sembla ser que algun veí d'aquest carrer, el passat divendres a la nit, va llençar el matalàs en un contenidor d'obres que hi ha al costat. L'endemà, aquest matalàs va fer cap al terra i allí hi ha estat fins que no va ser retirat ahir al migdia. El problema, segons expliquen els veïns, era, "a més de la mala imatge que donava als visitants del Barri Antic, la forta pudor que desprenia el matalàs que estava tot brut i esparracat".

Trucades a Secomsa i a l'Ajuntament

Una veïna d'aquest carrer va explicar a Revista Cambrils Diari Digital, la seva lluita infructuosa durant tres dies per a que retiressin el matalàs, "he hagut de fer diferents trucades a l'Ajuntament i també a Secomsa per tal de que es retirés de la via pública. El matalàs va ser localitzat el divendres, i fins ahir a la una del migdia no va ser retirat".
 La veïna va queixar-se de la manca de celeritat en la retirada d'aquest objecte voluminós, i també de la complicació de tot el procés, ja que des de que va trucar el primer dia fins que s'ha retirat ha hagut de realitzar moltes trucades i han passat molts dies, "a més, quan trucava a Secomsa em deien que ho notifiqués a l'Ajuntament via OAC i quan trucava a l'Ajuntament em deien que truqués a Secomsa. Ho vaig notificar fins i tot a un agent de la policia local per a que en prengués nota".

Comenta aquest article