Informació general

L'equip Veterà femení A dels Vent d'Estrop es proclama vencedor de la Lliga Catalana de Llaguts

Per Redacció

Un dels equips de Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils participant en la cursa el passat cap de setmana a Amposta

Els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils van participar aquest cap de setmana a la Regata de Muletes de les Terres de l'Ebre i a la VI i última regata de la Lliga Catalana de Llaguts, realitzades a Amposta.

L'equip veterà femení obté el primer lloc de la Lliga Catalana de Llaguts

El passat diumenge es va dur a terme la VI i última regata de la la Lliga Catalana de Llaguts, on hi van participar 22 clubs i 79 tripulacions repartides entre les diverses categories. Cal destacar que els Vent d'Estrop va ser el club de tot Catalunya que va portar més tripulacions, participant amb 10 tripulacions: Infantils A i B, Cadet masculí i femení, Sènior masculí i femení, Veterà masculí A i B i Veterà femení A i B.

Amb aquesta regata va finalitzar la Lliga Catalana de Llaguts on el club cambrilenc ha obtingut molt bons resultats. L'equip Veterà femení A ha estat el protagonista de la Lliga, ja que ha obtingut el primer lloc en la seva categoria. Cal destacar també el paper de la resta d'equips cambrilencs, així el Veterà femení B ha obtingut el quart lloc; el Veterà masculí A ha obtingut el segon lloc de la seva categoria i el Veterà masculí B el setè lloc; el Sènior masculí ha quedat en novè lloc dels 22 equips presentats en la seva categoria; el Sènior femení ha resultat onzè; els dos Juvenils, el masculí i el femení han obtingut la quarta posició; el Cadet masculí ha finalitzat en tercer lloc i el Cadet femení en segon; finalment l'equip Infantil A ha obtingut la segona posició i l'equip Infantil B la cinquena.

La propera cita serà el Campionat de Catalunya que tindrà lloc el proper 24 d'agost a Lloret.

Els cambrilencs també van participar en la Lliga de les Terres de l'Ebre d'un caire més lúdic

El dissabte es va disputar la cinquena jornada de la Lliga de les Terres de l'Ebre, també a Amposta. Aquesta lliga té un caràcter més lúdic i social i permet als membres del Vent d'Estrop que no participen de forma tant activa en la Lliga Catalana de Llaguts iniciar-se en la competició. L'entitat hi va participar amb tres tripulacions, dues d'absolut femení i una d'absolut masculí, aconseguint la sisena posició l'equip masculí i la sisena i setena els equips femenins.

Comenta aquest article