Informació general

La nova zona esportiva de Cambrils Badia podria començar a prendre forma a principis de 2009

Per Berta Ruiz

Aspecte actual de les pistes de la zona esportiva de Cambrils Badia

Les futures instal·lacions de la zona esportiva de Cambrils Badia podrien començar a prendre forma a principis de l'any vinent, segons va avançar el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens– a Revista Cambrils Diari Digital.

Segons ha explicat Recasens, actualment s'està treballant en els informes tècnics pertinents, després de rebre el text refós per part d'un licitador, i cap al mes d'octubre es podria posar a concurs la licitació de les obres, i un cop s'adjudiquin, l'objectiu és poder tirar endavant les obres de construcció a principis de 2009. Recordem que en aquest espai de la zona esportiva de Cambrils Badia s'hi preveu la remodelació de les instal·lacions i la construcció de diverses pistes centrades en els esports de raqueta, amb pistes de tennis i pistes de paddel. A més, segons va explicar Joan Recasens també s'hi construirà un petit gimnàs i un bar.

Cessió de l'espai de l'antic bar a l'Agrupament Escolta Gent de Mar

Aquesta mateixa setmana, l'Ajuntament de Cambrils i l'Agrupament Escolta Gent de Mar van signar un conveni de col·laboració, a través del qual el consistori cambrilenc cedeix l'espai de l'antic bar d'aquesta zona esportiva per un període de 4 anys, és a dir, fins a l'any 2012. Cal dir que, aquest espai que serà per a l'ús de l'Agrupament, queda fora del que serà la nova zona esportiva de Cambrils Badia, segons va manifestar el regidor d'Esports.

Comenta aquest article