Informació general

Costa Daurada Estació Nàutica ofereix sortides guiades amb caiac

Per Marta Boquera

Una de les sortides organitzades des de la platja de Miami Platja el passat cap de setmana

Durant aquest estiu, Costa Daurada Estació Nàutica organitza sortides guiades amb caiac des de Salou –els divendres a les 17 hores, des del Club Nàutic Salou-, Miami Platja i l’Hospitalet de l’Infant – els dissabtes de 10:30 a 12 hores, des de les respectives bases nàutiques-. Per poder prendre part en aquesta activitat s’ha de reservar prèviament a l’Estació Nàutica, el preu de la sortida és de 8 euros per persona i de 5 pels socis del Club Estació Nàutica.

Joan Carbonell, gerent de l’Estació Nàutica, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, valora molt positivament la resposta que tenen aquestes sortides: “un cop la gent ho coneix, s’hi volca”. Destaca, especialment, la participació d’aquelles persones que tenen la seva segona residència a la Costa Daurada, ja que aquesta és una forma nova de conèixer l’entorn i de fer turisme.

L’activitat es divideix en dues parts. Una primera, on s’explica la ruta i on es fa una petita introducció a la navegació en caiac. La segona,  un cop a l’aigua, és una sortida on es combina la pràctica d’aquest esport amb explicacions sobre la història i el medi ambient de la zona, a la ruta de Miami Platja es fan petites immersions per tal de veure boscos de posidònies.

Concentració final a Cambrils

L’acte de cloenda d’aquesta activitat es durà a terme a Cambrils, la data està per determinar i serà durant el mes de setembre o a principis d’octubre. En canvi, les sortides setmanals són des de Salou, Miami Platja i l’Hospitalet de l’Infant, perquè, com explica Joan Carbonell, és en aquestes localitats on s’ha trobat més col·laboració de les entitats que duen a terme aquestes activitats que coordina Costa Daurada Estació Nàutica.

Comenta aquest article