Informació general

L'Agrupament Escolta Gent de Mar traslladarà part de la seva activitat al local de la zona esportiva de Cambrils Badia

Per Anna Fargas

Les tasques d'habilitació es van començar a dur a terme el matí del passat dissabte

L'Agrupament Escolta Gent de Mar està treballant per habilitar el nou local que els ha cedit l'Ajuntament de Cambrils. El local es troba ubicat a la zona esportiva de Cambrils Badia i ha estat cedit per un període de 4 anys.

Degut a l'enorme creixement que ha fet l'Agrupament en només dos anys, de 25 persones s'ha passat als 120 que s'esperen per aquest any, l'entitat va demanar un local a l'Ajuntament per poder dur a terme les seves activitats. Tal i com va explicar Dani Fortuny –Cap d'Agrupament– en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, "som gairebé 100 persones més i els locals que tenim a la parròquia de Sant Pere se'ns han quedat petits". En aquest nou local tampoc hi ha espai per a tots els membres de l'Agrupament, així que, per dur a terme les activitats de cada dissabte, es dividiran. El nou espai serà utilitzat per la branca de llops i daines, formada per uns 60 nens i nenes de 8 a 10 anys, i la resta de branques es mantindran a la parròquia de Sant Pere.

Els escoltes treballen per poder inaugurar el local el dia 20 de setembre

L'Agrupament treballarà per adequar el local cada dia i cada dissabte al matí per poder inaugurar-lo el dia 20 de setembre tal com tenen previst. Dani Fortuny va fer una crida a tothom qui vulgui col·laborar en la seva habilitació, "ja que nosaltres no tenim coneixements tècnics com podrien ser els de fontaneria, i ens aniria molt bé qualsevol ajuda". El correu electrònic per adreçar-se a l'Agrupament és gentdemar@hotmail.com.

Les tasques per habilitar el local es van iniciar el passat dissabte al matí, quan un grup d'escoltes, caps i familiars van començar a llençar les parets i treure les rajoles, els següents passos seran enguixar les parets, pintar, comprar material i mobiliari i arreglar el jardí, ja que tal i com va comentar Fortuny "volem fer un jardí ecològic amb els nens i nenes". Tot i les tasques per adequar el local, Dani Fortuny va explicar que "estem molt agraïts a l'Ajuntament, s'han portat molt bé, fa molts anys que anem darrere del local i ara en tenim un i estem molt contents, si no fos per l'Ajuntament aquest any no s'haguessin pogut obrir algunes branques".

Les inscripcions per aquest proper curs s'obriran el dia de la Mostra d'Entitats

L'Agrupament Escolta Gent de Mar va augmentant el nombre de membres, aquest any s'obre una branca que l'any passat no es va poder dur a terme, i és la de pioners i caravel·les (nois i noies de 14 a 16 anys), de moment està formada per 7 nois i noies i Fortuny va explicar que "estem molt contents perquè és una manera de mirar de cara al futur i volem que creixi el nombre de membres".

El dia que es podran realitzar les inscripcions serà el 14 de setembre durant la Mostra d'Entitats, Dani Fortuny va explicar que "hi ha un nombre limitat de places, unes 25 o 30 per cada branca, així que aconsellem als pares que vinguin de bon matí per apuntar els nens i nenes". Pel que fa als caps, actualment l'Agrupament compta amb 14 caps, però tal i com va comentar Fortuny "de caps mai en sobren, així que pot venir tothom qui vulgui a partir de 17 anys".

Comenta aquest article