Informació general

L'associació de veïns del Molí de la Torre agraeix les tasques dels veïns i la policia que van concloure amb la detenció d'un sospitós al barri

Per Redacció

L'associació de veïns i propietaris del Molí de la Torre van emetre ahir un comunicat d'agraïment vers les tasques efectuades i la detenció del suposat assaltant que, juntament amb tres individus més, es trobaven el passat 26 de juliol en el jardí d'una de les vivendes del barri.

Des de l'associació de veïns s'agraeix en primer lloc, la col·laboració dels veïns que van alertar a la Policia; i també les tasques efectuades per la Policia Local i la Guàrdia Civil, que van aconseguir detenir a un dels quatre assaltants abans que pogués cometre cap delicte.

Amb motiu d'aquest intent d'assaltament, en el comunicat dels veïns del Molí de la Torre també s'informa que, immediatament es va convocar una reunió amb la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell–, a la qual també agraeixen que els rebés d'urgència el passat 29 de juliol. La regidora els hi va explicar els detalls del succés produït al barri del Molí de la Torre, i la celeritat amb la què es va poder actuar, gràcies a la trucada que va efectuar un veí a la Policia Local. Laura Forcadell també va informar-los que, se segueixen realitzant controls policials i que, en motiu dels darrers intents de robatori s'incrementaran en els propers mesos amb més patrulles.

En aquesta mateixa reunió, la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat també es va comprometre, segons el comunicat dels veïns, "a fomentar la coordinació entre els cossos de seguretat del municipi, ja que és una de les millors armes contra la delinqüència". Tot i això, els veïns es lamenten que aquesta qüestió no hagi estat resolta satisfactòriament, ja que segons afirmen, "fa tres anys que ho venim sentint per part dels màxims responsables de la seguretat autonòmica i estatal".

L'associació de veïns i propietaris del Molí de la Torre conclouen el comunicat reiterant que és "de vital importància estar alerta davant de qualsevol sospita, davant de qualsevol moviment estrany o cotxes no habituals, i trucar immediatament a la Policia Local".

Comenta aquest article