Informació general

La primera fase de la il·luminació al nou passeig de Ponent podria posar-se en marxa aquesta propera setmana

Per Berta Ruiz

Aspecte del passeig del Ponent, ahir a la tarda

La il·luminació al nou passeig marítim de ponent està pràcticament enllestida. El regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient –Joan Mas– explicava ahir a Revista Cambrils Diari Digital, l'estat de la instal·lació elèctrica i les previsions per tal d'enllestir-la el més aviat possible. De fet, la primera fase de la instal·lació dels fanals, és a dir, la que va des de la zona de l'Horta de Santa Maria fins a El Dorado, ja està tota col·locada i es preveu que aquest proper dilluns o un altre dia de la propera setmana es pugui posar en marxa la il·luminació a aquest tram de passeig.

Pel que fa a la darrera fase, la que va des de El Dorado i fins al final del terme municipal, està una mica més endarrerida, segons va comentar Joan Mas. En aquest tram del passeig s'hi han hagut de posar unes noves capses elèctriques per tal d'empalmar la llum. No obstant, aquest darrer tram del passeig de ponent podria quedar completament enllestit i il·luminat a meitats del mes d'agost, cap al dia 14 o 15 d'aquest mes, segons va apuntar el regidor d'Espai Públic Paisatge i Medi Ambient.

Fase final de les obres i últims retocs

Amb la instal·lació de la il·luminació, el passeig de Ponent arriba gairebé a la seva fase final d'obres. De fet, en les darreres setmanes s'ha treballat intensament per tal d'enllestir els darrers retocs que encara quedaven pendents i condicionar tot el mobiliari urbà d'aquest nou espai, que recordem té un recorregut total de quatre quilòmetres, i enllaça tot el litoral de ponent, des de la riera de Riudecanyes fins al port de Cambrils.

Les obres d'execució del nou passeig ha anat íntegrament a càrrec del Ministeri de Medi Ambient.

Comenta aquest article