Societat

L'Escola de Puntaires de Cambrils surt al carrer per mostrar el tradicional art de les puntes de coixí

Per Berta Ruiz

Un moment de la demostració que va oferir l'Escola de Puntaires de Cambrils, ahir a la tarda al Parc del Pescador

L'Escola de Puntaires de Cambrils va oferir ahir a la tarda una demostració al Parc del Pescador, en el marc de les activitats de la Festa de la Mare de Déu del Carme.

Bona part de les alumnes de l'Escola de Puntaires de Cambrils van poder demostrar les seves habilitats amb els boixets i amb les diferents tècniques que s'utilitzen per elaborar les tradicionals puntes de coixí. Des de les sis de la tarda i fins al vespre, les puntaires cambrilenques van treballar incansablement davant els seus coixins, mentre nombrosos curiosos s'acostaven per contemplar els diferents treballs.

A mitja tarda, el regidor de Joventut i Festes –Jordi Savall– també va voler acostar-se al Parc del Pescador per saludar i donar la benvinguda a totes les participants, tot lloant "el seu esperit jove" i les ganes de reunir-se cada any al Parc del Pescador per mostrar la seva activitat en l'Escola. Després dels parlaments, Jordi Savall juntament amb la professora de l'Escola de Puntaires de Cambrils –M. Teresa Anguera– van passar per les taules per repartir els obsequis.

Tot i que enguany s'ha organitzat una demostració –amb la participació de les alumnes de l'Escola de Puntaires de Cambrils– es preveu que en properes edicions es pugui reprendre la celebració de noves "Trobades de Puntaires", com s'havia fet en d'altres ocasions i que aquestes havien comptat amb la participació d'escoles provinents d'arreu de Catalunya.

Comenta aquest article