Societat

La Penya Barça Cambrils ja té la seva seu social

Per Berta Ruiz

 
 
A dalt, 10 de juliol primera vegada que la Penya va entrar al local. A sota, membres de la Penya Barça pintant el local aquest dissabte.
La Penya Barça Cambrils està treballant intensament aquests dies per tal d'enllestir el que serà la futura seu social de la penya, situada al carrer de València –just davant de la sala Ka l'Arrib–. 

Durant aquests dies s'ha pintat el nou local, i en les properes setmanes, els membres de la Penya seguiran realitzant els treballs per tal de condicionar el local de cara a l'inici de la propera temporada 2008-2009.
De fet, s'instal·larà una pantalla de televisió o un projector per tal de poder reunir-se a veure els partits del Barça, també s'instal·larà un petit espai per realitzar les reunions de la Penya i poder organitzar diferents activitats i també es col·locarà una barra de bar o màquines expenedores –això encara s'ha de decidir– per tal que els socis puguin consumir el que desitgin durant els partits. De fet, segons explicava la presidenta de la Penya Barça Cambrils –Jordina Font– a Revista Cambrils Diari Digital, "ens interessa que els socis de la Penya vinguin a veure els partits i que consumeixin aquí, per tal de poder finançar el lloguer del nou local".

Més sortides per veure el Barça

De cara a la propera temporada, la Penya Barça Cambrils seguirà organitzant sortides al Nou Camp a veure els partits del FC Barcelona. Segons Jordina Font, les sortides que es van realitzar aquesta temporada passada van anar molt bé i hi va participar molta gent. Ara, la propera sortida prevista per la Penya Barça Cambrils serà el proper 16 d'agost, en motiu de la disputa del Trofeu Joan Gamper, que enfrontarà al FC Barcelona contra el conjunt argentí del Boca Juniors. Per aquesta sortida, la Penya Barça Cambrils ja ha posat a la venda les entrades i el desplaçament per 50 euros –els socis– i 55 euros –els no socis–.

La Penya Barça Cambrils compta amb uns 330 socis, i actualment, està instal·lada al centre Les Basses, fins que no tinguin el nou local a punt. El seu horari és tots els dilluns de les 19 a les 21 hores i el seu telèfon de contacte és el 655 900 313.  Per tothom qui estigui interessat en fer-se soci, els preus van des dels 10 i 15 euros –per als més petits– i els 25 euros per als adults.

Comenta aquest article