El Cambrils estrena gespa artificial golejant la Pobla de Segur

Dues imatges de la competició a la platja del Regueral. A dalt, el periodista Pere Escobar, que va guanyar la prova en HCP Inferior Masculí
El Cambrils torna a jugar els encontres a casa. Fins ara ho feia a l’estadi municipal de Reus; dels quatre encontres que va haver de jugar-hi tan sols en va disputar tres, ja que un va ser anul·lat a causa de la pluja. A l’estadi ganxet tan sols es va guanyar un encontre i se’n van perdre dos. Jugats els nou primers partits de l’actual temporada 2003-2004, els números assenyalen que el Cambrils ha millorat més els resultats en terreny contrari que no pas a casa. Fora ha guanyat tres partits, n’ha perdut dos i no ha tingut cap empat. A casa, n’ha guanyat dos, n’ha perdut dos més i tampoc ha tingut cap empat.

Bons resultats aconseguits aquest últim mes, ja que dels quatre encontres jugats n’ha guanyat tres i n’ha perdut un en propi feu. Per tant, se situa en el vuitè lloc del seu grup.

26 d’octubre

BARCELONETA 0
CAMBRILS 3

Merescuda i clara victòria en el terreny del Barceloneta, tot i que als set minuts d’haver començat l’encontre Calvet i Alberto van tenir una topada al lluitar per una pilota i van haver de ser substituïts; al primer li van haver de posar set punts de sutura i el segon no va poder continuar a causa d’una commoció.
El Cambrils va jugar molt centrat i dominant la situació amb molta motivació i ordre. Van aprofitar les opcions de la primera meitat i en la segona van replegar per sortir a contraatacar.

GOLS:
0-1 min. 18 Dani Ruiz, 0-2 min. 29 Sergio, 0-3 min. 90 Ruben.
Targetes: groga a Toni i Gual.
Alineació: Morell, Toni, Sabaté, DaniRuiz (Jose min. 69), Porro, Cristian(Ruben min. 85), Alberto (Sergio min. 7) Fernando, Gistau (Carlos min. 63), Gual i Calvet (Ávila min. 7).

2 DE NOVEMBRE

CAMBRILS 1
VILAFRANCA 2

Es va fer un minut de silenci pel traspàs de Josep Juncosa, una de les figures més representatives del futbol a la nostra província i pare de l’actual entrenador del Cambrils, Santi Juncosa. El Cambrils no es mereixia sortir derrotat d’aquest encontre contra el Vilafranca, líder i únic imbatut del grup, ja que el Cambrils va jugar a gran alçada i només la mala sort va impedir aconseguir un resultat positiu. El Cambrils es va avançar en la primera meitat i va disposar d’ocasions; en la segona, i en dues faltes per pilota aturada, de cap el Vilafranca va aconseguir la victòria.

GOLS: 1-0 min. 27 Toni Oruj, 1-1 min. 57, 1-2 min. 86.
Targetes: groga a Sabaté i Toni Oruj.Alineació: Morell, Toni, Sabaté,Dani Ruiz (Carlos min. 46),Fernando, Cristian (Jose min. 83),Alberto (Ruben min. 68), Ávila, ToniOruj, Gual (Porro min. 73) i Gistau(Sergio min. 58).

9 DE NOVEMBRE

MARTINENC 1
CAMBRILS 2

Tercera victòria del Cambrils en feu contrari i potser va disposar de més sort que en l’encontre anterior amb el Vilafranca. El Cambrils es va situar molt bé sobre el terreny de joc i va fer palesa la seva solidesa avançant-se al marcador en la primera meitat. Ja en la segona, un gran gol d’Alberto va donar la tranquil·litat necessària per poder accentuar el domini, aconseguint així escurçar distàncies a pocs minuts del final i de penal.

GOLS: 0-1 min. 36 Toni Oruj, 0-2 min. 61 Alberto, 1-2 min. 85.
TARGETES: groga a Fernando, Carlos i Ruben.
ALINEACIÓ: Morell, Fernando, Sabaté, Toni, Porro (Jose min. 31), Gual, Alberto (Dani Ruiz min. 74),Ávila, Toni Oruj, Carlos i Calvet (Ruben min. 69).

16 DE NOVEMBRE

CAMBRILS 5
POBLA DE SEGUR 0

El Cambrils va estrenar l’herba artificial de l’Estadi Municipal amb una contundent victòria sobre el Pobla de Segur per 5 gols a 0, tot i la intensa pluja caiguda al llarg de la meitat de la primera part i una mica de la segona. Fluixa primera part d’ambdós equips, potser estranyant el terreny de joc, el Cambrils solament va aconseguir un gol, tot i disposar d’ocasions. Al començament de la segona, els locals van sentenciar molt aviat l’encontre, aconseguint quatre gols més i creant ocasions clares; i encara haguessin pogut doblar el resultat final.

GOLS: 1-0 min. 37 Toni Oruj, 2-0 min. 53 Alberto, 3-0 min. 55 Toni, 4-0 min. 82 Sabaté, 5-0 min. 91 Sergio.
TARGETES: groga a Ávila i Jose.
ALINEACIÓ: Morell, Fernando, Sabaté, Toni, Dani Ruiz (Jose min. 67), Gual (Palet min. 82), Alberto (Sergio min. 58), Ávila, Toni Oruj (Gistau min. 79), Carlos i Calvet (Ruben min. 74).