Societat

El Casal Municipal de la Gent Gran tanca el curs 2007-2008 amb una multitudinària festa

Per Berta Ruiz

Moment de la representació de "Bona tarda Cambrils TV" amb el grup de teatre del Casal "Bon Rotllo"

El passat divendres dia 20 de juny a la tarda, la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran va omplir-se de gom a gom, per celebrar la festa de final de curs de les activitats formatives, culturals i esportives que s'han realitzat al llarg d'aquest curs 2007-2008.

La festa va començar amb un concert a càrrec de la coral Les veus del Casal, que van oferir un recital a tots els presents. Tot seguit es va fer un petit homenatge a tots els monitors, monitores i col·laboradors que participen en les diferents activitats que s'imparteixen en el Casal. El regidor de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques –Oliver Klein– i la regidora de Polítiques Socials i Salut –Maricel Llaveria– van ser els encarregats d'entregar els diferents obsequis a tots els monitors que hi han participat durant el curs.

Un cop va finalitzar aquest petit acte d'homenatge als monitors de les activitats, el grup de teatre del Casal "Bon Rotllo" va representar la seva obra "Bona tarda Cambrils TV", en la què es va recrear la realització i posada en escena d'un peculiar programa de televisió de tarda. Després del teatre, es va convidar a tots els assistents a un berenar per celebrar el fi de festa.

Comenta aquest article