Informació general

Un conductor provoca un accident, envesteix a una de les persones implicades i després fuig a gran velocitat

Per Redacció

El passat 12 de juny a les 11.20 hores es va produir un aparatós accident de trànsit a la plaça de Marianao, quan un vehicle circulava a gran velocitat pel carrer de l'Hospital i, en arribar a la plaça va col·lidir contra dos vehicles més, un d'aquest es trobava aturat a la plaça i l'altre circulava cap al carrer de Sant Plàcid. El xoc va provocar importants desperfectes en els vehicles implicats.

L'acompanyant del vehicle que circulava en direcció al carrer de Sant Plàcid, va baixar del cotxe per comprovar els danys ocasionats i per sol·licitar la documentació necessària per tal de realitzar el qüestionari amistós en cas d'accident. En el moment d'acostar-se al vehicle que va ocasionar el xoc, el conductor va dir-li que s'apartés, ja que anava a estacionar el vehicle per tal de fer els tràmits pertinents. Tot i això, sense esperar a que la persona s'apartés, el conductor va accelerar i va sortir ràpidament del lloc. L'altra persona va haver de saltar per sobre de la part frontal del vehicle per evitar ser atropellat. Aquesta es va colpejar en un dels braços que va provocar-li diferents lesions.

Després que el vehicle que va ocasionar l'accident fugís a gran velocitat, els altres dos vehicles implicats van facilitar les dades corresponents a la Policia Local, que va iniciar la recerca d'aquest vehicle. Poc després, es va localitzar el vehicle dins de l'aparcament d'un supermercat del municipi. La Policia Local va immobilitzar el vehicle i va esperar a que aparegués el seu propietari. Aquest passat dimecres 18 de juny, es va aconseguir contactar amb el titular i conductor habitual del vehicle que va haver de comparèixer a les dependències policials. El conductor, veí de Reus de 31 anys d'edat, va confirmar els fets ocorreguts el dia 12. La Policia Local va procedir a la seva detenció per la presumpta comissió d'un delicte contra la seguretat viària amb resultat de danys i lesions. Aquest ha passat a disposició dels jutjats de Reus.

Comenta aquest article