Informació general

L'Ajuntament de Cambrils acollirà alumnes en pràctiques del postgrau de Participació Ciutadana i Comunicació de la URV

Per Redacció



Imatge de la firma del conveni; Àngel Belzunegui –director del postgrau–, Antoni Jordà –degà de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV–, Marc Rius –director general de Participació Ciutadana de la Generalitat– i Miquel Anguera –regidor de Mont-roig del Camp–
L'Ajuntament de Cambrils dóna suport al nou Postgrau en Participació Ciutadana i Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili. El postgrau es va presentar ahir al migdia a la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV i està organitzat per la Fundació URV amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i la participació dels ajuntaments de Tarragona, Reus, Cambrils, Mont-roig del Camp i Roda de Berà.

L'Ajuntament de Cambrils acollirà alumnes en pràctiques

L’objectiu d'aquest postgrau és donar una formació específica als professionals i personal tècnic, encarregats de dissenyar i gestionar processos de participació. Aquests processos requereixen d’eines específiques i de personal format i familiaritzat amb la seva gestió i és aquest el principal interès de les diferents institucions promotores del postgrau.

El curs s’orienta a professionals i personal tècnic de les administracions públiques i de les organitzacions socials que treballen amb el disseny, la gestió i/o l'execució de processos participatius. També s’adreça als responsables polítics de les administracions locals encarregats de posar en marxa processos participatius.

Pel que fa al perfil d’estudiants universitaris, és un curs especialment indicat per l’alumnat  que prové de dret, ciències polítiques, ciències socials, ciències ambientals, urbanisme, i comunicació entre d’altres.

El curs s'iniciarà l'octubre d'aquest any i finalitzarà el mateix mes del 2009, i l'Ajuntament de Cambrils hi participarà acollint alumnes en pràctiques.

Comenta aquest article