Informació general

Els alumnes dels cursos i tallers del Centre Cultural realitzen la seva festa de final de curs

Per Anna Fargas

Les participants en el taller de dansa del ventre realitzant una demostració ahir al vespre al Centre Cultural

Els assistents als cursos i tallers que ha organitzat durant aquest curs 2007/2008 el departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils van celebrar la festa de cloenda ahir al vespre al Centre Cultural. Durant la festa es va inaugurar una mostra de dibuix i pintura realitzada pels alumnes del curs de pintura i que es podrà visitar dins el 27 de juny a la sala El Pati del Centre Cultural;també es va realitzar una audició de música meditativa, una mostra de dansa oriental, una roda cubana i una exhibició de country line dance, entre d'altres activitats realitzades totes elles pels alumnes de cada curs. 

Finalment es va realitzar un piscolabis on els alumnes que ho van desitjar hi van col·laborar aportant diversos plats i postres.

538 alumnes inscrits en 23 tallers

Durant el curs 2007-08 s'han realitzat 23 cursos molt variats entre ells com ioga, pintura, pilates, ball country, salsa i balls llatins, teràpies naturals, dansa oriental, el món del vi, guió cinematogràfic, les cuines de la Mediterrània entre d'altres. En ells hi han participat un total de 538 persones. Cal destacar que els participants en alguns d'aquests cursos ja fa anys que s'hi inscriuen i fins i tot realitzen sortides fora de l'àmbit del curs, com seria el cas del ioga o dels alumnes de ball country.

De cara a l'any vinent es preveu incorporar algunes novetats com el taller de gravat o el taller vivencial de creixement personal. A més, Joan Pellicer, coordinador del Centre Cultural, va comentar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, que existeix la demanda de treballar amb el món digital "realitzant tallers audiovisuals o de so" i que "en el moment en que tinguem els ordinadors adequats, els intentarem dur a terme".

Comenta aquest article