Informació general

La Unió de Botiguers i Caixa Catalunya signen un conveni amb avantatges financers dirigits als associats

Per Berta Ruiz



D'esquerra a dreta: M. Pilar Mur, Carles Freixas, Salvador Colom i Tomàs Sierra, ahir durant la signatura del conveni
La Unió de Botiguers de Cambrils i Caixa Catalunya van signar ahir un conveni de col·laboració en el què s'estableixen tota una sèrie d'avantatges financers per als associats de la Unió de Botiguers que s'hi vulguin adherir.

La signatura del conveni va fer-se ahir a la seu de la Unió de Botiguers, i va comptar amb la presència del president de la Unió de Botiguers –Salvador Colom–, el director de zona de Caixa Catalunya –Carles Freixas–, i els directors de Caixa Catalunya a les sucursals de la Vila i el Port –M. Pilar Mur i Antoni Sentís– i el secretari de la Unió de Botiguers, Tomàs Sierra.

Sobre aquest conveni, Carles Freixas va explicar que "des de Caixa Catalunya es té vocació de servei amb el petit comerç. Pensem que aquesta oferta és competitiva i donarà un servei de qualitat a tots els comerços". De fet, segons va detallar M. Pilar Mur, "el conveni ofereix tots els productes i serveis financers de Caixa Catalunya amb condicions especials. S'instal·laran TPB –terminals de pagament amb targetes de crèdit– amb un descompte de 0'75%, i les empreses també podran obtenir millores per al seu finançament, serveis de cobraments, rebaixes de rebuts i tot el que està dins del programa Comerç de Caixa Catalunya".

El president de la Unió de Botiguers –Salvador Colom– valorava molt positivament la posada en marxa d'aquest conveni, i afegia que seran els associats els que hauran de decidir si se sumen a aquests serveis financers que ofereix Caixa Catalunya. Ahir es va signar el conveni, i en els propers dies s'enviarà una circular informativa a tots els establiments associats. Des de Caixa Catalunya també es visitaran en els propers dies els diferents comerços de la UB, per tal d'explicar-los de manera molt més detallada tota l'oferta de serveis financers que s'ofereixen

Comenta aquest article