Societat

El gabinet de comunicació de l'Ajuntament de Cambrils opta a la Petxina Tancada del Col·legi de Periodistes

Per Redacció

La demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes celebra, avui, a partir de les 9 del vespre al pub tarragoní La Vaqueria, la Festa de les Petxines de la Informació, una cita anual per als col·legiats de la demarcació. En aquesta festa es donen un seguit de premis, la Petxina Daurada, la Petxina Oberta i la Petxina Tancada.

Aquest any, un dels tres candidats a la Petxina Tancada és el Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Cambrils. Els altres dos candidats són Felip Infiesta, director dels serveis territorials de Salut a Tarragona i l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs (ANAV). Amb la Petxina Tancada es distingeix a les persones o institucions que fan menys fàcil la feina als periodistes.

D'altra banda, els candidats a la Petxina Oberta amb la que es distingeix a qui facilita més la feina als periodistes, hi ha el Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Tarragona, el Fiscal en cap a Tarragona, Xavier Jou, i la cap de premsa del Consell Comarcal del Baix Camp, Il·lu González. Els guanyadors d'una i altra categoria sortiran a partir de les votacions que facin els col·legiats que assisteixin a la festa.

La Petxina Daurada es lliurarà a la periodista tarragonina Griselda Pastor, actual corresponsal de la cadena SER a Brussel·les. L'acte serà presentat per l'actriu tarragonina Agnès Busquets, que interpreta alguns dels populars personatges del programa Polònia de TV3 com són la princesa Letizia, la periodista Mònica Terribas o la consellera de Salut, Marina Geli.

Comenta aquest article