Informació general

L'Ajuntament vol implantar, l'any vinent, un sistema de cobrament per a l'ús de les dutxes a les platges cambrilenques

Per Berta Ruiz

Banyistes fent ús de les dutxes a la platja d'Horta de Santa Maria, l'estiu del 2006

La possible implantació d'un sistema per a fer pagar per l'ús de les dutxes de la platja ha aixecat certa controvèrsia des que va sortir publicat al Diari de Tarragona. Sobre aquesta qüestió, la regidora de Turisme explicava a Revista Cambrils Diari Digital que, enguany no s'implantarà cap sistema per regular-ho.
Segons Anna López, des del consistori cambrilenc s'estan estudiant possibles opcions, i s'està treballant per implantar-ho de cara a l'any vinent.

Possible concurs públic

Anna López va manifestar que l'Ajuntament de Cambrils "fa temps que està buscant algun sistema de control de l'aigua de les dutxes, tot i que és complicat, perquè el sistema s'ha d'adaptar a les dutxes que ja tenim. Ara bé, hem de treballar per veure com ho podem implantar. A més, des del punt de vista jurídic ja un tema a resoldre ja que hi ha d'haver una empresa que s'encarregui del cobrament. Nosaltres no ho podem fer ja que l'aigua no és nostra, és de Secomsa Aigües. A banda, també s'ha de mirar si s'ha de fer un concurs públic ja que no tenim la certesa de que només hi hagi una única empresa que pugui oferir aquest servei. Anirem treballant de cara a implantar aquest sistema l'any vinent".

Comenta aquest article