Informació general

El Festival d'Estiu de Patinatge Artístic clou el curs escolar dels patinadors de Cambrils

Per Camí Mendoza

 
 
 A dalt, els patinadors del CP Cambrils. A sota, Paula Bonillo.
Dissabte a les 6 de la tarda, al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, es va celebrar el Festival d'Estiu de Patinatge Artístic. Amb aquest festival es pretén fer visible allò que els patinadors han après durant el curs, sobre tot per aquells que és el primer curs o bé que fa poques temporades que practiquen aquest esport.

L’exhibició la van fer aproximadament 140 patinadors i es va poder comptar amb la presencia, a més del CP Cambrils, de clubs convidats com el Reus Deportiu, el CP Vila-seca i el CP el Perelló. Tot un plegat de coreografies individuals, de grup i de Solo dance van omplir mes d’una hora la pista del Palau Municipal, tancant l’exhibició una bonica desfilada coreografiada amb tots els patinadors del nostre club.

Així es dona per acabat el curs escolar i s’inicia el curs d’estiu per a tots aquells que vulguin continuar patinant i per aquells patinadors que encara no han acabat la temporada ja que alguns encara han de participar als campionats de Catalunya i esperem potser, als campionats d’Espanya com és el cas de la  patinadora de categoria Sènior Laura Rodriguez que competirà el proper cap de setmana al Campionat de Catalunya Sènior a Calafell.

Paula Bonillo es classifica pel Campionat de Catalunya Aleví

Entre dissabte i diumenge a Amposta es va celebrar el Campionat Territorial Aleví. La joveníssima patinadora del nostre club Paula Bonillo, de 9 anys d'edat, hi va participar quedant en sisena posició.

Feia moltes temporades que el nostre club no tenia una patinadora tant jove competint en competició federada. La Paula competirà el mes de Juliol al Campionat de Catalunya Aleví.

Comenta aquest article