Informació general

Els veïns de la Vila demanaran que es retirin les zones blaves instal·lades al Barri Antic i al barri de la Pallissa

Per Berta Ruiz

Zona blava pintada al passeig d'Albert la setmana passada

El Centre Cultural i Ocupacional va acollir ahir al vespre una reunió, organitzada per l'associació de veïns del Barri Antic "El Portal", per tal de parlar sobre la implantació de zones blaves a la zona de la Vila.

La sala d'actes del Centre Cultural va quedar-se petita, ja que molta gent del barri i veïns d'altres barris –de la Parellada, la Pallissa i també de la zona del Port– van aplegar-se ahir per reunir esforços i reclamar que no s'implanti cap zona blava en tota la zona de la Vila. Recordem, que els carrers previstos en aquest àmbit ja estant pintats: el carrer de Jacint Verdaguer, de Pere III i un tram del passeig d'Albert.
El president de l'associació de Veïns "El Portal" –Eleuteri Piñol– ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital, alguns detalls d'aquesta reunió que va desenvolupar-se de manera molt positiva i que, segons va manifestar Piñol, "va anar molt bé, perquè va venir una gentada. No esperàvem que hi hagués tanta gent, però clar, quan es toca la butxaca, la gent s'espavila..."

Durant la reunió, es va acordar que el proper dimarts 10 de juny, els diferents representants veïnals dels barris de la Vila es reuniran per tal d'elaborar un escrit conjunt i presentar-lo a l'Ajuntament, "demanant que no es tirin endavant les zones blaves, perquè no es volen. Si la majoria dels veïns diuen que no les volen, doncs nosaltres farem un escrit dient que no volem la zona blava. A veure si l'Ajuntament ens vol escoltar, i si no, doncs llavors ja parlaríem d'altres accions".

Comenta aquest article