Informació general

Els cavalls comencen a desfilar en el Concurs Morfològic de la Fira del Cavall

Per Anna Fargas

Participant realitzant el moviment de galop durant una de les proves d'ahir

El Concurs Morfològic de la Fira del Cavall es va iniciar ahir. Durant tot el dia, els cavalls van anar desfilant per davant del jurat en la carpa instal·lada darrere el Parc del Pinaret, per tal de ser puntuats.

Avui continuaran les proves del Concurs Morfològic, i serà aquest vespre quan es farà la inauguració oficial de la Fira del Cavall seguida de la primera representació de l'espectacle eqüestre a càrrec del Club Hípic "Sa Creueta"de Menorca.

Dissabte serà el torn del Concurs Morfològic Funcionalitat, on els cavalls que es presentaran aniran muntats per genets. Durant la tarda s'entregaran els premis especials i a la nit es durà a terme la segona representació  de l'espectacle eqüestre. Finalment diumenge al matí es realitzarà una jornada de portes obertes d'equitació terapèutica a càrrec de Belen Hernàndez, instructora d'equitació terapèutica titulada per la FEE, seguidament es farà l'entrega de premis del Concurs Morfològic. L'última representació de l'espectacle eqüestre es podrà veure el diumenge al vespre, el preu per veure aquest espectacle és de 6 euros i les entrades es podran adquirir al mateix recinte firal.

Comenta aquest article