Informació general

A partir de l'1 de setembre la Biblioteca Municipal podria oferir el servei de matí i tarda

Per Anna Fargas

Imatge de la primera planta de la Biblioteca Municipal

El nou horari de matí i tarda de la Biblioteca Municipal es preveu que es podrà dur a terme a partir de l'1 de setembre, així ho va comentar ahir el regidor de Cultura –Joan Recasens– en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital.

A partir del 30 de juny i fins el 14 d'agost la Biblioteca realitzarà l'horari d'estiu de 10h a 14:30h, i del 18 al 31 d'agost es tancarà l'espai per tal de realitzar tasques de manteniment. Durant aquests 15 dies en què la Biblioteca romandrà tancada, es duran a terme desinfeccions i fumigacions ja que, tal i com va comentar Joan Recasens, "per llei pertoca".

Disminució del soroll, nou mobiliari, millores d'accés

També, durant aquests 15 dies de tancament, es realitzaran un seguit d'obres per tal de reduir el soroll que provoquen les activitats que es realitzen per als nens a la planta baixa. A més també es realitzaran millores en l'accés per a persones amb mobilitat reduïda. D'altra banda, Joan Recasens va explicar que s'ha rebut una subvenció de 60.000 euros per tal de "millorar el mobiliari, ja que fa 10 anys que tenim el mobiliari actual".

Dos auxiliars de biblioteca donaran suport al nou horari de matí i tarda

Per tal de poder cobrir el nou horari de matí i tarda de dilluns a divendres i dissabte al matí,  que es preveu que s'iniciï l'1 de setembre, en els darrers plens s'han acceptat dues places d'auxiliar de biblioteca. Recasens va comentar que "són les dues persones que necessitàvem per poder obrir matí i tarda, i d'aquesta manera donarem resposta a la demanda de molts usuaris".

Comenta aquest article