Informació general

Els quatre cors de l'Escola de Música realitzen un concert a la parròquia de Santa Maria

Per Anna Fargas

El Cor Petits Cantors durant la seva actuació d'ahir a la tarda

Els cors de l'Escola Municipal de Música de Cambrils, el Cor d'Iniciació, el Cor Petits Cantors, el Cor Infantil i el Cor Juvenil, van oferir ahir al vespre a la parròquia de Santa Maria un concert que va comptar amb l'assistència d'un gran nombre de públic format, sobretot, pels pares i familiars dels alumnes de l'escola.

El Cor d'Iniciació dirigit i acompanyat al piano per Maria del Mar González va interpretar "Advocat", "El cargol" i "Los Pajaritos". I el Cor d'Iniciació dirigit per Montse Blay i acompanyat al piano per Eladi Dalmau, va interpretar "De dintre d'una poma" popular alemanya, "A,B,C!!!" popular alemanya i "La pastora" d'E. Willems.

Pel que fa al Cor Petits Cantors, dirigits per Carolina Morales i acompanyats també al piano per Eladi Dalmau,  van interpretar "Joc de fer la truita" d'A. Miralpeix on van estar acompanyats de Genís Piqué a la flauta i de Víctor Barasoaín al violí i on van incorporar una carmanyola i una forquilla per realitzar alguns ritmes. Els Petits Cantors van continuar amb "Birondon" d'A. Mestres, "Sota el Prat" de Supermúsics i "La iguana" cançó infantil colombiana.

El Cor Infantil, dirigit per Reyes Gil i acompanyat al piano per Eladi Dalmau va realitzar un recull de cançons de Disney amb la interpretació de "Xiulant i treballant", "Supercalifragilisticoespialidosus", "Chim chim cher-ee", "Una mica de sucre" i "Estrella que me vió nacer".

Finalment el Cor Juvenil també dirigit per Reyes Gil i acompanyat al piano per Eladi Dalmau, va interpretar "Siyahamaba" tradicional Zulú, "Tutira mai" tradicional Maorí, "Moon River" d'H. Mancini, "Joshua fit'de battle" espiritual i "Hail holy queen" de R. Emerson.

Comenta aquest article