Informació general

Tomás Arcos: "Vaig deixar la presidència de la Fecam única i exclusivament per motius propis, sense que ningú em coaccionés"

Per Berta Ruiz



Tomás Arcos –a la dreta de la imatge– durant la roda de premsa de presentació dels premis Èxit, el passat 14 de maig. Pocs dies després va presentar la seva dimissió
El fins fa unes setmanes president de la Fecam –Tomás Arcos– va emetre ahir un comunicat de premsa en el què va voler aclarir una sèrie de qüestions relacionades amb la seva recent sortida de la presidència de la Fecam. Recordem que Tomás Arcos va presentar la seva dimissió dos dies abans de la celebració de la Nit de l'Empresari 2008, que va celebrar-se el dia 23 de maig.

En aquest comunicat, Tomás Arcos expressa que, "vaig deixar la presidència de la Fecam única i exclusivament per motius propis, sense que ningú em coaccionés o m'incités a fer-ho. Tal i com vaig assenyalar a la resta de membres de la junta, els darrers fets i el desacord amb algunes actuacions van fer que presentés la meva dimissió".
L'expresident de la Fecam afegeix en les seves declaracions que, "durant la meva presidència a la Fecam, les decisions, accions i actuacions que ha dut a terme l'entitat han estat total i absolutament consensuades per tots els membres de la junta. Voldria assenyalar que un cop vaig ser president vaig constituir comissions de treball per tal que hi participessin el major nombre de persones possibles, designant-ne responsables per tal de recollir l'opinió de tothom, una forma de treballar innovadora a l'entitat".

Tomás Arcos també ha volgut aclarir que, "la meva actuació davant la Fecam ha volgut buscar sempre la col·laboració amb totes i cadascuna de les administracions competents en matèria empresarial: l'Ajuntament de Cambrils, la Generalitat de Catalunya i d'altres, i sempre he col·laborat i he volgut que aquestes administracions col·laborin amb tot el que estigui relacionat a l'empresariat cambrilenc".

Finalment, en el comunicat també agraeix, "el suport que he rebut per part de les administracions i dels membres de la junta que durant els dos anys han estat al meu costat, val a dir, la gran majoria".

Tomás Arcos conclou el seu comunicat de premsa afegint que, "sóc el primer que no ha volgut fer polèmica amb la meva sortida i desitjo que la Fecam continuï treballant per a tots els empresaris, sense que es primin els interessos particulars de ningú".

El dia 12 de juny es farà l'assemblea

El vicepresident de la Fecam –Jordi Sancho– és qui en aquests moments està exercint com a president en funcions, després de la marxa de Tomás Arcos. Aquest ha avançat a Revista Cambrils Diari Digital, que el proper 12 de juny es celebrarà una assemblea per tal de designar una nova junta, després d'aquests darrers canvis en l'entitat.

Comenta aquest article