Informació general

Els judokes més petits de l'Escola de Judo Cambrils aconsegueixen molts bons resultats al campionat territorial

Per Miquel A. Díaz

 
 
 Imatges dels judokes cambrilencs del club Escola de Judo Cambrils
El diumenge 1 de juny al pavelló poliesportiu de l'Hospitalet de l'Infant es va disputar el Campionat Territorial de Judo del 2008.

Aquesta competició era el campionat provincial escolar per a les categories prebenjamí –nascuts els anys 2000 i 2001–, benjamí –els anys 1998 i 1999– i la categoria aleví –entre els anys 1996 i 1997-96. La competició va estar organitzada pel club de judo de l'Hospitalet de l'Infant amb la col.laboració del Consell Comarcal de l'Esport del Baix Camp, i dintre del programa d'activitats que el club amfitrió de ha realitzat per commemorar els 20 anys des de la seva fundació.

En el campionat hi van participar clubs de tota la província de Tarragona, desenvolupant-se totes les categories i combats amb una esportivitat exemplar. El club Escola de Judo Cambrils va participar-hi  amb 17 judokes entre les tres categories. Els resultats assolits van ser: en la categoria aleví, Nacho Rodriguez Sarrato va proclamar-se campió del seu pes, mentre que Hector Miguel, Aida Díaz i Gonzalo Dios van aconseguir les medalles de bronze als seus respectius pesos. Santiago Acosta i Jonathan Granero van acabar en cinquena posició dels seus pesos de la categoria aleví.

En la categoria benjamí, Ivan Jiménez es va proclamar campió del seu pes, després de disputar la final contra un company cambrilenc, el Daniel Chaparro, que com Bogdan Busdugan i Oriol Domenech van ser subcampions en les seves respectives categories. Javier Jiménez i Javier López van finalitzar amb el bronze dels seus pesos, mentre que el judoka benjamí Pol Pallarès va ser l'únic judoka d'aquesta categoria que no es va classificar pels llocs de medalla finalitzant en una meritòria cinquena posició.

A la categoria del judokes més petits, categoria prebenjamí, el judoka cambrilenc Aleix Serra es va proclamar campió del seu pes, mentre que en Xavier Prim va assolir el bronze en aquest mateix pes. La Paula Comes i el Nicolás Morán van acabar quarts les seves competicions.

Comenta aquest article