Informació general

S'entreguen els diplomes als alumnes dels cursos de formació per a treballadors organitzats per l'Ajuntament i UGT

Per Berta Ruiz

Imatge de grup d'alumnes i professors participants en els cursos

L'Àrea de Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils, amb el seu regidor al capdavant –Salvador Matas–, i en col·laboració amb IDFO-UGT (Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació– van celebrar ahir l'acte d'entrega dels diplomes als alumnes que han participat en els cursos formatius per a treballadors en actiu. L'acte també va comptar amb la presència del delegat comarcal del Baix Camp d'UGT, Josep Tutusaus.

En total s'han realitzat quatre cursos: un d'aplicacions estàndards de disseny industrial (autocad), un d'ofimàtica avançada, un altre de gestió comercial i tècniques de venda i un altre de gestió de personal. Tots aquests han comptat amb un total de 44 alumnes que hi han participat, amb l'objectiu de millorar els seus coneixements formatius i adaptar-se als canvis laborals que es produeixen en les empreses. De fet, segons valorava el regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –Salvador Matas– aquesta iniciativa –que es realitza per quart any consecutiu– és una experiència molt positiva i sempre funciona molt bé, i a més obre el ventall de possibilitats per a la formació continuada dels treballadors.

Cal destacar també que aquests cursos estan subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua i el Fons Social Europeu, i per tant, són totalment gratuïts per als alumnes interessats
 
Durant l'acte d'ahir es va fer entrega dels diplomes als alumnes que hi van assistir, i posteriorment es va oferir un refrigeri a tots els assistents.

Comenta aquest article