El Club d'Atletisme aconsegueix onze medalles i set rècords de Cambrils en la segona jornada dels campionats territorials a l'aire lliure

L'atleta local Sandra Álvarez va batre el rècord de llançament de martell
Aquest passat dissabte 26 d'abril es va disputar a Amposta la segona jornada dels Campionats Territorials a l’aire lliure en les categories aleví, infantil i cadet.

Els atletes del Club Atletisme Cambrils van tornar a assolir una magnífica estadística, amb un total d'onze medalles i set nous rècords de Cambrils. Pel que fa al medaller es van aconseguir cinc medalles d'or, dues d'argent i quatre de bronze: Pablo Paradinas va aconseguir dues medalles d'or en les proves dels 60 metres llisos i en els 2.000 metres llisos; Elron Lanciano va aconseguir la medalla d'or en la prova de disc i la medalla d'argent en la prova de martell; David Álvarez va obtenir la medalla d'or en perxa i la medalla de bronze en el triple salt; Elbereth Lanciano va aconseguir medalla d'or en la prova de martell; Carolina Molina va sumar una medalla d'argent en els 60 metres llisos i una medalla de bronze en els 2000 metres llisos; Sílvia Gutiérrez va obtenir la medalla de bronze en els 300 metres llisos i Tània Borrero també va aconseguir la medalla de bronze en els triple salt.

Liderant el medaller

Els atletes locals van tornar a liderar el medaller, tal i com ho van fer en la primera jornada. A nivell territorial el Club Atletisme Cambrils continua al capdavant de la classificació, seguit del Nàstic de Tarragona i la Unió Deportiva Torredembarra. La competició en aquest apartat promet ser força interessant a la jornada final que tindrà lloc el proper dia 10 de maig.

D'altra banda, també es van batre set rècords de Cambrils. L’estat de forma de les atletes locals és òptim. Així ho demostra la consecució de nous rècords de Cambrils. Cinc van ser els protagonistes, doncs quatre dels rècords corresponen a dues atletes que van batre les plusmarques a la seva categoria i a l’absoluta. Tant Sandra Álvarez com Elbereth Lanciano ja tenen la mínima per participar als campionats estatals de les seves respectives categories. Aquesta nova millora de marca les situa entre les deu millors llançadores de l’estat de la seva edat. Per altra banda, Sílvia Gutiérrez millorava en més d’un segon el rècord cadet de 300 metres tanques que havia establert la temporada passada. A més, assolia la marca mínima de participació als campionats d’Espanya.

Dins l’estadística també cal afegir cinc noves marques mínimes per a participar als campionats de Catalunya i disset noves millores de marques personals.