Esports

Les patinadores Andrea Márquez i Marina Fornós participaran en la final nacional dels Jocs Escolars

Per Camí MendozaD'esquerra a dreta: Nerea Mestre, Emilia Arias, l'entrenadora Mireia Guinjoan, Marina Fornós i Andrea Márquez
El passat dissabte 26 d’abril a Tortosa es va celebrar la final territorial dels Jocs Escolars, que organitza la UCEC, els Consells Esportius.

En aquesta final es va competir per categories però alhora en dos nivells A –nivell superior– i “B” –nivell inferior–. El Club Patí Cambrils hi va participar amb cinc patinadores en el nivell A: Marina Fornós, Rebeca Franqueza i Emilia Arias en la categoria juvenil, i Andrea Márquez i Nerea Mestre, en la categoria infantil.

Les patinadores cambrilenques van fer una excel·lent competició, ja que l’Andrea Márquez va obtenir la primera posició i la Marina Fornós la segona posició en les seves respectives categories. Cal destacar també que Nerea Mestre i Rebeca Franqueza van classificar-se les sisenes i Emilia Arias va quedar en la vuitena posició. D'aquesta manera, l'Andrea Márquez i la Marina Fornós podran participar en la final nacional que es farà a Ripoll el proper 24 de maig.

Tres segons llocs en el II Trofeu de Debutants 2008

Per altra banda, el cap de setmana del 19 i 20 d'abril, es va celebrar a Calafell el II Trofeu de Debutants 2008. Un total de 130 patinadors i patinadores debutants de la demarcació de Tarragona van participar-hi, mentre que per part del Club Patí Cambrils hi van prendre part un total de 25 patinadors, d'entre els 8 i els 14 anys d'edat.

Els patinadors cambrilencs van fer una bona actuació, ja que es van aconseguir tres segones places, dues en el nivell A –nivell superior– i una altra en el nivell B –nivell inferior–. D'altra banda, a la mateixa vegada que competien, també hi ha haver alguns patinadors que s'examinaven per poder assolir el “certificat”, titulació necessària per assolir oficialment la categoria concedida per la Federació Catalana de Patinatge i així poder iniciar-se a partir d’aquest moment en la competició federada.

En aquesta ocasió va ser la Paula Bonillo de 10 anys, qui va aconseguir aquesta titulació. Ella ja és la tercera patinadora del club cambrilenc, que juntament amb l’Ariadna Estivill i la Mireia Artigau han aconseguit el certificat en els darrers sis mesos.

Comenta aquest article