Esports

Bona jornada pel FC Cambrils, l'Oleastrum, el Cambrils d'hoquei i el Mediterrani

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Pubilla Casas 0 - FC Cambrils 1

Victòria importantíssima del Cambrils de cara a aconseguir la permanència a la categoria. El gol de Pedro, al minut 13 del partit, va suposar la victòria i els tres punts per l'equip cambrilenc. Aquest proper dijous es juga la segona part del partit ajornat contra la Gimnàstica Iberiana pels aldarulls ocasionats. Aquest partit es jugarà a porta tancada i amb excepcionals mesures de seguretat davant la possibilitat d'un desplaçament massiu de seguidors de la Iberiana. Recordem que falta per disputar una part d'aquest partit que té un resultat parcial de 2 a 1 a favor del Cambrils. La Iberiana té tres jugadors expulsats per la qual cosa ha de reanudar el partit amb 8 jugadors. A banda, el proper diumenge visitarà el feu cambrilenc el Martorell, el segon classificat.

Dos jugadors de l'Oleastrum i un del Deltebre lluiten per la pilota en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal

Primera territorial

CF Oleastrum 1 - Deltebre 0

Un cop més, l'Oleastrum va decantar el partit a la segona part aconseguint l'únic gol en un penal senyalat al minut dos del descompte i transformat per Hèctor. La primera part del partit va ser força disputada per tots dos conjunts, enregistrant-se poques ocasions de gol. A la represa, l'Oleastrum va sortir amb més convenciment i va obtenir el premi de la victòria. Una victòria que l'allunya, momentàniament, dels llocs de descens. Com a detall anecdòtic, els jugadors del Deltebre lluïen un braçalet blau en protesta pel transvasament de l'Ebre aprovat pel govern
L'Oleastrum jugarà la propera setmana al camp de l'Ametlla de Mar.

Segona Territorial

Esc. Valls 1 - Vilafortuny 1 (Suspès)

El partit es va suspendre quan el partit reflectia un empat a 1, degut a que el delegat del Vilafortuny –Emilio Fermín– va patir un problema cardíac, pel qual va haver de ser traslladat de manera urgent a l'hospital de Valls, on va ser ingressat i on ha passat tota la nit. Aquest matí ha estat donat d'alta i ja es recupera satisfactòriament al seu domicili. La propera setmana, el Vilafortuny s'enfrontarà a casa contra el Suer, el penúltim classificat.

Hoquei

CP Flix 8 - Cambrils CH 9

Aquest dissabte, el Cambrils es va desplaçar a Flix per disputar el partit corresponent a la 29a jornada de lliga. Els dos equips van estar encertats en atac, i tot i gaudir d’un petit avantatge en el marcador de dos gols, el Cambrils no va poder evitar que el CP Flix forcés l’empat a 4 al final de la primera part. La segona part va ser un tira i arronsa en el marcador entre els dos equips, i cap dels dos va dominar, fins el punt que el partit no es va decidir fins a l’últim minut, en què Joan Recasens “Romario” a 30 segons del final del partit va fer pujar el definitiu 8-9 a favor del Cambrils. Destacar l’actuació del cambrilenc Joan Roig que va anotar 5 gols en
aquest partit. Amb aquesta victòria el Cambrils es manté en la 5a posició amb 51 punts. El proper partit de lliga es disputarà el dimarts dia 6 de maig a Cambrils contra el CP Monjos, el tercer classificat de la lliga.

Futbol sala

Mediterrani 9 - Riudoms 3

El Mediterrani va fer un pas de gegant aquest cap de setmana en la seva lluita per la permanència. Els locals van fer un molt bon partit, i van ser molt superiors al Riudoms durant tot el partit. Cal destacar l'actuació de Gaizka amb quatre gols, els altres gols van ser obra de Joaquin, Oscar, Carlos Romero, David Romero i Conrad.
La igualtat a la part baixa de la classificació és una de les lluites més destacades en la lliga de Preferent, ja que l'Altafulla serà amb tota seguretat el campió. El Mediterrani ocupa l'onzena posició, per davant del Vinyols, La Ràpita, el Valls i l'Amposta amb qui està igualtat a punts. La propera jornada, el 10 de maig, el Mediterrani jugarà a la pista de l'Amposta.
I avui mateix, el Mediterrani jugarà un partit amistós contra el P.Salou Laguna, de la Divisió de Plata, al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article