Cultura

La presentació dels llibres "Quin món de mones!" de Lloll Bertran i "Arbres dels nostres paisatges" de Celdoni Fonoll omplen el Centre Cultural

Per Berta Ruiz



Lloll Bertran, Celdoni Fonoll i Nuri Mariné, en l'acte literari del passat dimarts al Centre Cultural
Celdoni Fonoll i Lloll Bertran van ser els grans protagonistes el passat dimarts 22 d'abril al Centre Cultural d'un espectacle que va atreure a un nombrós públic que omplia la sala d'actes.

En un acte presentat per Nuri Mariné, ambdós van presentar els seus darrers llibres. Celdoni Fonoll va presentar "Arbres dels nostres paisatges", una obra que segueix el fils dels seus darrers llibres de versos d'ocells, plantes i bolets. Amb aquest llibre segueix una línia literària d'estil fresc, rigorós i amè, en el què recull una cinquantena d'espècies d'arbres que ens podem trobar arreu del territori dels Països Catalans. Tot un poemari naturalista que es combina amb unes fotografies espectaculars i un informació científica complementària molt útil i entenedora, gràcies a la col·laboració de Ramon Pascual i Núria Duran.

"Quin món de mones!" de Lloll Bertran

La polifacètica actriu catalana Lloll Bertran també va ser present a Cambrils per presentar el seu llibre "Quin món de mones!", títol del seu programa de cap de setmana a Catalunya Ràdio. En el llibre es recullen els millors i més divertits moments del programa, en els què la Lloll interpreta els seus personatges, entrevista i parla amb els oients i canta cançons conegudes adaptades amb lletres molt divertides i enginyoses. "Quin món de mones!" conté una quarantena de lletres de cançons interpretades per LlollBertran i cinquanta irònics poemes que Celdoni Fonoll ha llegit i cantat al programa, des de l'11 de setembre de 2004 al 7 de gener de 2006.

L'acte a Cambrils es va tancar amb un breu recital de Lloll Bertran i Celdoni Fonoll.

Comenta aquest article