Esports

Marta Sorribas i Judit Estivill del Club Patí Cambrils queden dissetenes en el primer campionat territorial de la temporada

Per Camí Mendoza



Les patinadores del Club Patí Cambrils, Marta Sorribas i Judit Estivill
El Club Patí Cambrils va participar el passat cap de setmana, els dies 12 i 13 d'abril, en el primer campionat territorial de la temporada en les categories de cadet i juvenil.

Les instal·lacions del Reus Deportiu van ser l'escenari que va acollir aquesta convocatòria, en la què hi van participar un total de quaranta patinadors en competició individual i una parella en la categoria cadet. Per part del Club Patí Cambrils, hi van participar dues patinadors: Judit Estivill en la categoria cadet i Marta Sorribas en la categoria juvenil.

Tant la Judit com la Marta, van resoldre el campionat d'acord amb els objectius que s'havien marcat, i ambdues van obtenir la dissetena plaça en les seves respectives categories. Després d'aquest campionat, les dues patinadores queden emplaçades a participar en el campionat de la tardor que es farà el proper mes de setembre, i que a la vegada classificarà per a la Copa Catalana.

Classificació per als Jocs Escolars

D'altra banda, les patinadores debutants del Club Patí Cambrils van aconseguir classificar-se per a la fase territorial dels Jocs Escolars. Després de les dues convocatòries anteriors celebrades a les instal·lacions del CN Reus Ploms i també a Cambrils, els passats 5 i 6 d'abril, el club Reus Deportiu va acollir la última fase comarcal que classificava per a la fase territorial dels Jocs Escolars. Prop d'una trentena de patinadores, un patinador i un grup xou van participar en aquesta final comarcal i es van classificar per a la fase territorial. En la categoria infantil, Andrea Márquez va quedar primera i Nerea Mestre va quedar segona; mentre que en la categoria cadet, Marina Fornós va quedar primera, Rebeca Franqueza va quedar segona i Emilia Arias va quedar tercera.

D'altra banda, aquest proper cap de setmana, un total de 25 patinadores debutants del club cambrilenc participaran en el II Trofeu de debutants 2008 que es celebrarà a Calafell.

Comenta aquest article