Societat

El Ral·li de Cotxes Antics Cambrils - Costa Daurada surt de Cambrils rumb a França

Per Berta Ruiz

Els cotxes antics van ser exposat ahir al vespre davant del port
Els cotxes antics van ser exposat ahir al vespre davant del port

La XXIX edició del Ral·li de Cotxes Antics Cambrils - Costa Daurada (i 25a edició internacional) ha engegat motors aquest matí i ha sortit rumb a la primera etapa del ral·li que els portarà fins a la ciutat de Lleida.

De bon matí, els 27 vehicles participants han estat exposats a la plaça de l'Ajuntament, on han tingut la rebuda de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– i de la regidora de Turisme –Anna López–. Cap a les deu del matí tots els cotxes han sortit de la plaça de l'Ajuntament, i han rebut uns obsequis de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. La caravana de vehicles ha enfilat en direcció a la plaça d'Espanya, on novament han fet la seva darrera aturada abans d'iniciar el ral·li. Un ral·li que recorrerà un total de 965 quilòmetres en set dies, a una velocitat mitjana de 60 i 70 quilòmetres hores. Aquests, passaran per les ciutats de Lleida, Vielha, Escunhau, San Bertrand de Comminges, Tarbes, Lourdes, Pau, Biescas, Boltaña, Ontiñena, Maella i novament Cambrils.

Mostra de cotxes al Mollet del Rec

Bona part dels vehicles participants en el ral·li van estar exposats ahir a la zona de davant del port, des de les sis de la tarda i fins les nou del vespre. Molts curiosos i gent que passejava per la zona van poder observar aquesta mostra de vehicles antics, hores abans d'iniciar la ruta de la XXIX edició del Ral·li de Cotxes Antics Cambrils - Costa Daurada.

El proper diumenge 20 d'abril, tota la comitiva de vehicles tornarà a Cambrils i es tornaran a exposar a la zona de davant del port.

Comenta aquest article