Cultura

Mèxic i els contes llatinoamericans protagonitzen una nova sessió del "Viatjant amb contes"

Per Berta Ruiz



Martha Escudero, ahir en la seva sessió de contes a la Biblioteca
Mèxic va ser el protagonista ahir d'una nova sessió del programa "Viatjant amb contes", que mensualment organitza la Biblioteca Municipal i el Servei Municipal d'Atenció a l'Immigrant.

La sessió d'ahir va portar el títol de "Contes mexicans i llatinoamericans" i també estava emmarcada dins del programa d'activitats "Dies de Llibres". Els contes van anar a càrrec de la mexicana –resident a Catalunya des de fa 16 anys– Martha Escudero. Aquesta va acostar a la canalla, tot un repertori de contes i històries d'Amèrica Llatina, centrant-se especialment en els del seu país natal, Mèxic, però també en els d'altres països llatinoamericans. Els contes van tractar temes sobre l'origen de les coses, sobre l'origen dels animals o sobre l'origen del món.

Més activitats dins del "Dies de llibres"


Demà cap a les vuit del vespre al Centre Cultural es farà una lectura de fragments de "La plaça del Diamant", amb acompanyament de violoncel, acordió i capsetes de música. El dijous 17 al Centre Cultural, també es farà l'espectacle musical "Lletres d'aigua" amb el cantautor Jesús Fusté. El diumenge 20 d'abril es farà una ruta literària en barca amb Carles Alcoy. Tothom que s'hi vulgui apuntar ho pot fer a la Biblioteca Municipal. Finalment, el dia 22 d'abril tindrà lloc la presentació del llibre "Arbres dels nostres paisatges" de Celdoni Fonoll.

Comenta aquest article