Societat

La darrera producció cinematogràfica de Jordi Domingo, "Bienvenido a Farewell-Gutmann", guanya dos premis al Festival de cinema de Màlaga

Per Redacció



D'esquerra a dreta, els actors protagonistes del film: Adolfo Fernández, Ana Fernández –premiada com a millor actriu– i Lluís Soler
La darrera producció cinematogràfica "Bienvenido a Farewell-Gutmann" del desaparegut productor cambrilenc Jordi Domingo ha estat guardonada recentment en la 11a edició del Festival de cinema de Màlaga, que s'ha celebrat entre els dies 4 i 12 d'abril.

El film –dirigit per Xavi Puebla i produït per Just Films, S.L Quimelca S.L.– s'ha endut els premis de la Biznaga de plata a la millor actriu per Ana Fernández i la Biznaga de plata a la millor música per Mikel Salas.

El film ha comptat amb la participació de destacats actors com Ana Fernández, Lluís Soler, Adolfo Fernández, Héctor Colomé, Pep Antón Muñoz, Sergio Caballero i Marta Novotna, entre d'altres. El guió és de Xavi Puebla i Jesús Gil Vilda; la fotografia ha anat a càrrec de Ángel Luis Fernández; la música de Mikel Salas i el muntatge de Jorge Suárez.

Recordem que aquest film va ser la darrera producció del cambrilenc Jordi Domingo. Precisament la setmana abans de morir, de forma accidental, Jordi Domingo va enllestir el rodatge d'aquest primer llargmetratge de ficció. Aleshores, també s'havia previst presentar el film a la Mostra de Venècia.

Comenta aquest article