Informació general

Es lliuren les credencials als 24 nous agents de la Policia Local de Cambrils

Per Berta Ruiz

L'entrega de credencials als agents va fer-se a la sala de plens del consistori cambrilenc

El passat divendres al migdia es va fer a la sala de plens del consistori cambrilenc, l'acte de lliurament de les credencials als nous agents de la Policia Local de Cambrils. Es tracta de la incorporació de 24 agents de la Policia Local, amb un total de 15 agents interins i 9 agents en pràctiques.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell–, la regidora d'Hisenda i Gestió Estratègica –Anna Peláez– i el Cap de la Policia Local, Joan Berguedà, així com d'altres membres de la Policia Local de Cambrils.

La regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell– va voler encoratjar als agents que s'incorporen amb un missatge clar de "confiança, responsabilitat i compromís". "Confiança" en la seva feina i en el seu treball, "responsabilitat" amb la tasca que desenvolupen i "compromís" amb el ciutadà i amb la ciutat. Per la seva part, el Cap de la Policia Local –Joan Berguedà– també va voler adreçar unes paraules de suport a aquests nous membres del cos policial, i va lloar aquesta difícil feina.

Seguidament, se'ls hi va fer entrega a tots de les seves credencials, i finalment, la regidora d'Hisenda i Gestió Estratègica –Anna Peláez– també els va lliurar un manual d'acollida per conèixer el funcionament de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article