Informació general

La Guàrdia Civil de Tarragona deté a quatre persones per un robatori amb violència en un domicili de Cambrils

Per Redacció

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona va detenir el passat dimarts 8 d'abril a Tarragona, a quatre persones veïnes de Cambrils –tres homes i una dona– tots ells de nacionalitat romanesa acusats d'un delicte de robatori amb violència i intimidació a un domicili de Cambrils.

Els fets s'haurien produït el passat 20 de març, quan el propietari de l'habitatge –un veí de Lleida– va arribar de vacances a la seva residència de vacances, acompanyat d'una dona i van trobar-se els quatre autors del robatori a l'interior de la casa. Després d'un forcejament, els autors dels fets s'haurien apoderat d'uns 2.500 euros en metàl·lic, un telèfon portàtil i un rellotge de polsera valorat en 9.000 euros.

Les primeres investigacions realitzades per la Guàrdia Civil apuntaven a que la dona que acompanyava a la víctima podria estar implicada en el robatori, i amb aquesta hipòtesi es va muntar un discret dispositiu de vigilància i es va fer un seguiment d'aquesta persona. Després de diverses investigacions es va poder identificar a algunes de les persones del cercle d'amics de la dona. Després de comprovar que les característiques físiques coincidien amb la descripció dels autors donada pel propietari de l'habitatge en la corresponent denúncia, la Guàrdia Civil va detenir el passat dimarts a Simoneta N.D. de 23 anys, Marius R.C. de 22 anys, Emil T. de 27 anys i Jan G. de 28 anys, tots de nacionalitat romanesa i amb domicili a Cambrils.

Entre els efectes intervinguts a un dels detinguts, es va localitzar el rellotge sostret a l'habitatge de Cambrils. En el registre del domicili dels detinguts també es va trobar roba esportiva de futbol, que podria provenir d'un robatori comès a una entitat cultural del barri de Bonavista de Tarragona, denunciat el passat 17 de març. També es va recuperar un motor sostret d'una botiga de productes nàutics situada al polígon Francolí de Tarragona denunciat el dia 5 d'abril.

Els detinguts, així com els objectes intervinguts, han estat presentats al Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus.

Comenta aquest article