Cultura

Cambrils acollirà la IV Trobada d'Orquestres de Corda de les Escoles Municipals de Música de Valls, Móra d'Ebre, Tarragona i Cambrils

Per Redacció

El Palau Municipal d'Esports de Cambrils serà la seu aquest proper diumenge 13 d'abril de la IV Trobada d'Orquestres de Corda de les Escoles Municipals de Música de Valls, Móra d'Ebre, Tarragona i Cambrils.

L'Escola Municipal de Música de Cambrils hi participarà amb l'orquestra de nivell elemental "Orca" i l'orquestra de nivell mitjà, amb un total de 30 alumnes amb edats compreses entre els 8 i els 18 anys. El concert del diumenge vindrà precedit també d'una trobada de convivència en una casa de colònies de l'Espluga de Francolí el dissabte dia 12 d'abril, en la què hi participaran prop d'un centenar d'alumnes de les quatres escoles participants en la trobada. Els joves músics també aprofitaran per treballar i assajar conjuntament el repertori musical que interpretaran el diumenge.

El concert –organitzat des del departament de corda de l'Escola Municipal de Música de Cambrils– s'iniciarà a partir de dos quarts de set de la tarda.

Comenta aquest article