Informació general

Meritxell Guinjoan, del CP Cambrils, guanya el Campionat Territorial

Per Camí Mendoza

Mireia Guinjoan en un moment de la seva actuació

El passat dissabte 13 de març es va celebrar a Cambrils el Campionat Territorial de Patinatge Artístic 2004, de les categories júnior i sènior. El Club Patí Cambrils va estar representat amb dues patinadores del club. La Mireia Guinjoan Aleu, en categoria sènior, i la Meritxell Guinjoan Aleu, en categoria júnior. Pel matí es va començar amb les modalitat de figures obligatòries, continuant amb el disc curt en què les dues patinadores del club van quedar en cinquena posició. Per la tarda es va continuar amb el disc llarg i per acabar la competició va competir l’única parella de dansa participant. En la classificació final, la Meritxell va quedar primera en la categoria júnior mentre que la Mireia va quedar cinquena en la categoria sènior.

Les dues, a més, van quedar classificades per als respectius Campionats de Catalunya del 2004. La Mireia participarà el 3 i 4 d’abril a Blanes i la Meritxell el 17 i 18 d’abril a Lleida. A part dels bons resultats obtinguts per les patinadores del club en aquesta edició, cal ressaltar l’alt nivell de la competició, especialment en la categoria sènior, ja que vam poder gaudir, entre d’altres, de la patinadora del Reus Deportiu Laura Sánchez que encara que pocs dies abans de participar en aquest campionat es qüestionava la seva assistència, a causa d’una greu lesió que va patir en el passat Mundial de Patinatge Artístic, finalment va poder competir i va obtenir la primera posició. El disc que va realitzar va fer que el públic assistent al Palau Municipal d’Esports s’emocionés i gaudís veient un patinatge de primer nivell mundial.

Quatre patinadores del CP Cambrils, al Campionat Territorial cadet

Quatre patinadores del CP Cambrils van participar, el passat 20 de març, al Campionat Territorial cadet que es va celebrar a Tortosa. El millor lloc el va obtenir Helena Guinjoan amb un quart lloc a la classificació final. Gisela Artigau va obtenir un quinzè lloc, Núria Plana el vintè i Raquel Vicente el vint-i-unè. D’aquesta manera, Helena Guinjoan es classifica per participar al Campionat de Catalunya, que se celebrarà el proper 25 d’abril a Celrà.

Comenta aquest article