Esports

Ivan Cervantes queda segon en les dues proves del Gran Premi d'Espanya del mundial d'E-1 disputat a Sitges

Per Redacció

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes va quedar segon en les dues proves del Gran Premi d'Espanya del mundial d'E-1, disputat a Sitges el passat cap de setmana.

El gran rival de Cervantes en la lluita pel títol mundial aquesta temporada, el finlandès d'Honda Mika Ahola, va superar al cambrilenc tant en la jornada de dissabte com en la jornada de diumenge, però amb un marge de temps molt ajustat. En la prova de dissabte, Ahola va imposar-se amb una diferència de cinc segons, mentre que en la jornada de diumenge ho va fer amb tan sols mig segon de diferència. En aquesta segona prova, Cervantes i Ahola van disputar un intens duel. El cambrilenc va dominar gran part de la carrera, tot i que la darrera cronometrada –instal·lada a la platja La Fragata– va decidir el campió de la prova. Ivan Cervantes va arribar com a líder, però Ahola va pilotar a un gran nivell i finalment va endur-se la victòria.

Amb aquest triomf, el finlandès –que la temporada passada va ser campió en la categoria E-2– suma la seva quarta victòria i se situa com a líder del mundial, per davant del cambrilenc que suma una victòria, i es situa en la segona posició de la taula, separats per una distància de 16 punts.

La propera prova serà els dies 14 i 15 de juny a Kwidzyn (Polònia).

Comenta aquest article