Informació general

Dues dones van ser detingudes després de robar diferents peces de roba a una botiga del port

Per Redacció

El passat dimecres 2 d'abril a la tarda, la Policia Local va rebre una trucada telefònica des d'un botiga del port alertant de la presència de dues noies, amb aparença sospitosa i possibles responsables d'haver sostret algunes peces de roba.

Al lloc, s'hi desplaça un agent de la Policia Local, el qual és informat de la descripció física d'aquestes dues noies i de la roba que porten. Després, es va tornar a rebre una nova trucada informant que en una altra botiga hi ha dues persones que coincideixen amb la descripció donada anteriorment. Aleshores s'inicia una batuda pels diferents carrers del port, i a la cruïlla del passeig Miramar amb el carrer de Sant Jordi, les dues noies són localitzades i identificades com: Maria José G.P de 23 anys veïna de Riu Clar (Tarragona), la qual passa a disposició judicial per una falta de furt, i Marian M.I. de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut, per la qual cosa també es procedeix a la seva detenció.

Durant la seva detenció s'observa que les dues noies portaven posades dues jaquetes amb les etiquetes de les botigues esmentades. Es procedeix a instruir diligències i les peces de roba són lliurades a les botigues.

Comenta aquest article