Esports

Els alumnes de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago de Cambrils vencen en quatre de les sis proves disputades al I Concurs de Doma Clàssica

Per Berta Ruiz



Imatge d'un moment del concurs, en la categoria reprise Kur YR
Les instal·lacions de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago de Cambrils van ser l'escenari, el passat 29 de març, del I Concurs de Doma Clàssica Social, en el què els diferents participants van tenir l'oportunitat de mostrar les seves habilitats damunt del cavall.

Durant la jornada es van realitzar un total de 22 sortides a pista, repartides en sis categories: el nivell de promoció: Reprise AP; el nivell 1: Reprise 1; el nivell 2: Reprise 2; el nivell 3: Reprise 3; el nivell 4: Reprise 1 (alta escola) i el nivell 5: Reprise Kur YR.

En la prova Reprise AP, la victòria va ser per Ascención Santiago de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago de Cambrils, seguida de Cristina Carrillo, Inmaculada Arraval i María Granados, totes alumnes de l'escola cambrilenca. En la prova de Reprise 1, el primer lloc va ser per Andrea Beltrán, seguida d'Ariadna Díez –ambdues de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago de Cambrils– i el tercer lloc va ser per l'alumne de la Hípica Los Almendros del Vendrell, Patrícia Mompart.
En la categoria Reprise 2, el primer lloc va ser per Daniel Barranquero de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago de Cambrils, seguit de Eneritz Gorrotxategi i Iker Olabarri de la Hípica Los Almendros. En la categoria Reprise 3A, la victòria va ser per Laura Ollo del Club Hípico Añezcar de Navarra, seguida dels alumnes de l'escola cambrilenca, Xavier Sendra i Andrea Vilà. En la prova del nivell 4 –alta escola–, els primers llocs van ser per Antonio Santiago i José Manuel Santiago de l'Escola d'Equitació Antonio Santiago de Cambrils. Finalment, en la prova Reprise Kur YR, la guanyadora va ser Izaskun Igarreta del Club Hípico Añezcar.

Comenta aquest article