Esports

El Cambrils Grup Les Barques aconsegueix la segona posició en el raid La Pineda Platja 2008

Per Redacció

Després de recórrer un total de 150 quilòmetres en 20 hores, l'equip de raids Cambrils Grup Les Barques va aconseguir la segona posició en la categoria aventura al Raid La Pineda Platja 2008 que es va disputar  aquest passat cap de setmana, entre dies 5 i 6 d'abril.

El raid va iniciar-se el dissabte a les 7.30 del matí al pantà de Riudecanyes amb un sector de bicicleta de muntanya de 17 quilòmetres que finalitzaba a Colldejou. El segon sector un trecking (cursa a peu) de 15,5 quilòmetres amb dues pujades espectaculars a la Mola de Colldejou i a la Miranda i un espectacular rapel de 70 metres i que va portar els participants fins els corredors de l'Ermita de Santa Marina de Pratdip. El tercer sector van ser 8 quilòmetres de patins en linia fins el Coll de Fatxes, per continuar amb el quart sector del dia amb un tram de 18 quilòmetres de bicicleta de muntanya fins al poble abandonat de Castelló. El cinquè sector i més dur del dia va ser un altre trecking de 14 quilòmetres, tot passant per la via ferrada de l'Hospitalet de l'Infant i finalitzant al passeig de la mateixa localitat on, es van tornar a agafar les bicicletes fins a Miami Platja i finalitzant la jornada amb una prova de costering (cursa per la platja) fins al camping Els Prats on es trobava la meta del dissabte i que serviria de sortida per la jornada de diumenge.

El diumenge es va sortir des del càmping a les 5.30 hores, amb un sector d'orientació amb bicicleta de muntanya on els equips havien de decidir quants controls de pas farien depenent del temps, ja que a les 8 del matí es tancava la sortida del segon sector del dia, amb una cursa a peu fins a Cambrils, on els participants havien d'agafar els kayaks fins a La Pineda Platja on va finalitzar el raid amb una prova especial de cursa a peu, bicicleta de muntanya, kayak i patins en línia al mateix passeig de la Pineda.

El proper raid serà els dies 26 i 27 d'abril amb la celebració del campionat de Catalunya de raids que aquest any preparen els organitzadors del raid del Garraf.

Comenta aquest article