Importants victòries del Vilafortuny i el CB Cambrils en el tram final de la competició

Jugada dins l'àrea del Cambrils en un moment del partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal entre el Cambrils i els Sants

Territorial Preferent

FC Cambrils 0 - Sants 2

El Cambrils va perdre a casa davant un Sants que va marcar els seus dos gols, de manera consecutiva, als minuts 25 i 27 de la primera part. El Cambrils no va reaccionar fins la segona part, tot i l'expulsió de Pedro als pocs minuts de la represa. Al darrer quart d'hora de partit el Cambrils va disposar de clares ocasions de gol que li haurien permès fins i tot donar la volta al resultat. Però la pilota no va voler entrar i l'equip local, amb aquesta nova derrota, se situa en zona de descens. Caldrà esperar una reacció, la propera setmana, al camp del cuer, el Mollerussa per avaluar les possibilitats de salvació del Cambrils.

Primera Territorial

Montblanc 1 - CF Oleastrum 0

Amb nou entrenador i tres reforços, els jugadors Jim, José Luis i Kollins, l'Oleastrum va perdre al camp del Montblanc per un gol marcat al minut dos de partit. L'Oleastrum va desplegar un bon joc i va disposar, fins i tot, d'un penalti a favor però el marcador no es va moure.
El proper diumenge juga a l'Estadi Municipal davnt l'Ulldecona.

Segona Territorial

Vilafortuny 2 - Tarragona 0

El Vilafortuny es va imposar al Tarragona amb dos gols, marcats per David Espejo i Fontfreda, El triomf suposa una bona dosi de moral per encarar amb confiança la recta final del campionat. Del partit, a més, cal destacar l'expulsió de dos jugadors del Vilafortuny a falta de 20 minuts per a l'acabament del partit la qual cosa dóna més mèrit a la victòria.
La propera setmana el Vilafortuny juga al camp del Rayo Tarragona.

TGN Bàsquet 61 - CB Cambrils 68

Malgrat tenir nombroses baixes i no disposar de tota la plantilla, un 61 a 68 ha estat suficient per sumar 2 punts vitals per al Cambrils, sobretot després de l'ensopegada a casa, la setmana passada, davant el Calafell. Amb aquest resultat el Cambrils se situa al quart lloc de la classificació provisional.

L'Aldea R.U. 4 - Mediterrani 1

Finalitza la bona ratxa de resultats del Mediterrani, després de cinc partits sense conèixer la derrota. Aquest cap de setmana va caure en una pista molt complicada, la de l'Aldea, que va mostrar-se molt superior a l'equip cambrilenc.
L'únic gol del Mediterrani va ser obra de Gaizka, marcat als 15 segons de la primera part.
A més, l'Aldea també es troba situat en la tercera posició de la classificació. Tot i la derrota, el Mediterrani va deixar bones sensacions, i actualment es troba fora de la zona de descens, però encara no marxa dels llocs de perill. El Mediterrani és quart per la cua, per damunt del Futsal Valls, la Ràpita i el Vinyols, que tanca la classificació. Els dos últims equips baixen de categoria. El proper partit serà el dissabte dia 12 d'abril contra el Salou.