Esports

Cambrils acull una espectacular trobada de minibàsquet amb la participació de 55 equips

Per Berta Ruiz

Moment d'un dels partits disputats durant la jornada d'ahir

Durant tot el matí d'ahir diumenge, des de les 9 del matí i fins passades les tres de la tarda, el pàrquing de l'Horta de Santa Maria va convertir-se en una gran pista de bàsquet per acollir la prèvia de la Lliga de minisbàsquet McDonald's que organitza la Federació Catalana de Bàsquet.

Aquesta activitat emmarcada també dins dels actes del 25è aniversari del Club Bàsquet Cambrils va convocar un total de 55 equips provinents d'arreu de les comarques tarragonines, amb escoles i clubs de bàsquet de Tarragona, Reus, Valls, Torredembarra, Torreforta, Sant Carles de la Ràpita, Alcanar-Vinaròs, Móra d'Ebre, Amposta, Xerta, Deltebre i l'Arboç, en les categories de prebenjamí, benjamí i aleví. La representació cambrilenca va venir de la mà de tres dels equips de l'Escola de Bàsquet Cambrils: l'equip de pre-minibàsquet i l'equip de minibàsquet del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i l'equip d'escola va ser el format per jugadors del CEIP Cambrils.

L'esplanada del pàrquing de l'Horta de Santa Maria va aplegar tot un espectacle d'esport i animació. Es van instal·lar un total de sis pistes de joc, en les què s'hi van anar disputant tots els enfrontaments de manera simultània, és a dir, tots els partits començaven i finalitzaven a la vegada. A més, també s'hi van instal·lar jocs inflables per als més petits i l'empresa McDonald's també va ser l'encarregada de servir menjar i begudes a tots els participants de la trobada.

Aquesta Lliga de minibàsquet McDonald's es va iniciar el passat 15 de març a la localitat de Salt, i properament passarà per Mollerussa els dies 19 i 20 d'abril, fins arribar a Barcelona el dia 27 d'aquest mes. Els primers classificats de totes les prèvies, arribaran aquest mateix dia a la fase final que es disputarà a Barcelona, i també tindran la possibilitat d'entrar gratuïtament al Planet Bàsquet i al partit dels Harlem Globertrotters que es farà al Palau Sant Jordi.

Comenta aquest article