Esports

El Mediterrani fa una espectacular remuntada i guanya l'Inmaculada per 9 a 8

Per Redacció

El CFS Mediterrani va disputar, ahir a la nit al Palau Municipal d'Esports, el partit ajornat contra l'Immaculada Reus i ho va fer amb una espectacular victòria per 9 a 8.

En una segona part inoblidable, el Mediterrani va remuntar el resultat de 6 a 2 que hi havia a la mitja part. Quan semblava que el partit estava perdut, la reacció i el bon joc de l'equip van aconseguir capgirar un marcador tan advers. En el primer minut de la represa, els cambrilencs van aconseguir dos gols que situaven el marcador en un ajustat 6 a 4. L'Inmaculada va defensar com va poder l'envestida atacant del Mediterrani, i fins i tot, va aconseguir marcar i mantenir les distàncies durant bona part de la segona part aconseguint uns resultats parcials de 7 a 4; 7 a 5; 7 a 6 i 8 a 6. Tot i això uns deu minuts finals d'excel·lent joc del Mediterrani van aconseguir remuntar el marcador amb tres gols més, situant primer el 8 a 7, l'empat a 8 i el definitiu 9 a 8. Els gols del Mediterrani van ser obra de David(3), Joaquin(2), Oscar(2), Marce i Conrad.

Segona edició de les 24 hores de futbol sala

El Mediterrani està preparant la segona edició de les 24 Hores de futbol sala que es faran els propers 19 i 20 de juliol.
El club també prepara la primera Copa Ciutat de Cambrils de futbol sala en categoria benjamí.
A banda, el Mediterrani està en converses amb un col·legi de la població per a fer la base del Mediterrani amb equips prebenjamí, benjamí i aleví. També es volen fer equips en les categories superiors, és a dir, en infantil, cadet i juvenil. D'aquestes tres darreres, la categoria juvenil és la que està a punt de concretar-se.

Comenta aquest article