Informació general

Una espectacular topada entre dos vehicles a la Parellada acaba amb un dels vehicles bolcat

Per Redacció

Un dels vehicles sinistrats a la cruïlla dels carrers Moragas i Barret i Jaume Ferran, on va tenir lloc la topada

Ahir al matí, poc després de les 11, es va produir una col·lisió entre dos vehicles al barri de la Parellada, a la cruïlla del carrer Moragas i Barret amb Jaume Ferran a resultes del qual un dels vehicles va quedar bolcat. El sinistre va succeir quan un Peugeot 308 que baixava pel carrer de Jaume Ferran es va saltar l'stop i va embestir una furgoneta Peugeot Partner que circulava pel carrer de Moragas i Barret en direcció a la carretera de Montbrió. Aquest és el vehicle que va quedar bolcat i que va topar amb un altre vehicle que estava estacionat en aquest carrer. Dels dos ocupants de la furgoneta un va ser atès de ferides lleus al CAP de Cambrils.

Accident a la Rambla de Jaume I

El passat dimarts, poc abans de les 11 del matí, hi va haver un altre accident de trànsit dins el casc urbà, aquest cop a la cruïlla de la Rambla de Jaume I amb el carrer de Galzeran Marquet en el que s'hi van veure implicats un turisme i una moto produint-se danys materials de poca consideració.

Incendi en un solar

El dimarts a les 2 del migdia es produïa un incendi de matolls en una finca abandonada de la partida de la Fontcoberta, darrera del supermercat Lidl.  Al lloc del sinistre es van desplaçar dues dotacions de bombers que, una hora més tard, tenien el foc sufocat.

Comenta aquest article