Informació general

La Policia Local deté a tres individus que van robar en dues botigues de roba del port

Per Redacció

El passat dimarts 1 d'abril a la tarda, la Policia Local de Cambrils va detenir tres individus –Andro M. de 30 anys i nacionalitat georgiana, Levani G. de 31 anys de nacionalitat grega i Levan M. de 31 anys i també de nacionalitat georgiana– per diversos delictes de furt.

Els joves van entrar en una botiga de roba situada al carrer de les Drassanes, van sostreure diferents peces de roba i posteriorment van marxar ràpidament pels carrers de la zona. Un agent de la Policia Local va desplaçar-se fins al lloc del fets, i durant el trajecte va ser informat des d'un botiga del carrer de Mossèn Joan Batalla, en la que tres individus joves amb la mateixa descripció també havien entrat i s'havien emportat peces de roba de gran valor.

Diferents patrulles de la Policia Local van iniciar aleshores tasques de recerca pel port, moment el què van rebre la trucada de la propietària de la primera botiga de roba informant que les tres persones estaven en la zona del Club Nàutic. Finalment, una patrulla de la Policia Local va localitzar-los a l'avinguda de la Diputació a l'alçada del número 30, caminant de forma accelerada en direcció a Salou. Durant l'escorcoll a un d'ells es van localitzar les claus d'un vehicle. La Policia Local va escorcollar el vehicle –que estava propera a la zona– i en el maleter va localitzar una bossa de plàstic amb nombroses peces de roba amb l'etiqueta dels diferents establiments on s'havia sostret el gènere, superant en valor els 500 euros. Posteriorment, es va procedir a la detenció d'aquests tres individus i immobilització del vehicle.

Comenta aquest article